Dashboard Mobile V2.0 nu beschikbaar

Onze gloednieuwe versie van Dashboard Mobile is nu te downloaden in de Apple App Store en Google Play! Zoek in deze stores naar ‘TBS Electronics Dashboard’.

Deze nieuwe versie heeft een groot aantal verbeteringen. Naast de standaard optimalisaties die elke app-update bevat, hebben we ook de gebruikersinterface gepolijst en het zoekmechanisme voor TBS apparaten verbeterd.

Maar een van de meest interessante nieuwe functies is de toevoeging van Omnicharge2 en Ominicharge DC acculader compatibiliteit. Zo kunt u nu onze Bluetooth-dongle aansluiten op de QuickLink-communicatiepoort van alle Omnicharge2- en Omnicharge DC-acculaders. Hiermee kunt u niet alleen de status van de lader uitlezen, maar deze apparaten tevens volledig configureren.

Omdat Dashboard Mobile V2.0 is gebouwd op een totaal nieuw en flexibeler platform, kunt u regelmatiger verdere functie-toevoegingen van ons verwachten.

Probeer het uit en laat ons weten wat je ervan vindt…

Powersine Combi omvormer-laders

De PSC2000-12-80, PSC2500-24-50, PSC3000-12-120 en PSC3500-24-70 zijn compacte alles-in-één combinaties van een pure sinus omvormer, een krachtige acculader en een automatische AC omschakelaar. De ideale energie systeem oplossing voor caravan, camper, maritieme of ‘off-grid’ zonne-energie toepassingen.

Meer over de Powersine Combi

Laatste nieuws

Dashboard Mobile V2.0 nu beschikbaar

Onze gloednieuwe versie van Dashboard Mobile is nu te downloaden in de Apple App Store en Google Play! Zoek in deze stores naar ‘TBS Electronics […]

Lees meer

17 dec 2021

Bezoek ons tijdens METS 2021 in Amsterdam!

Op 16, 17 en 18 november zijn we weer aanwezig op de METS2021 show in Amsterdam. Onze stand bevindt zich dit jaar op locatie 01.161. […]

Lees meer

18 okt 2021

© - TBS Electronics