Lancering DC Modular

Nu verkrijgbaar, de eerste producten uit de DC Modular familie van hoog kwalitatieve professionele zekeringhouders en busbars!

Door de steeds toenemende complexiteit van elektrische DC-systemen aan boord van voertuigen of in stationaire toepassingen, is er een groeiende behoefte aan een uniforme set van protectie en distributie producten, die een aanzienlijke verbetering van de installatie tijd en de flexibiliteit opleveren. Het TBS DC Modular assortiment biedt hiervoor een perfecte oplossing. Het bevat een breed scala aan hoge stroom busbars, zekeringhouders en interconnectie materiaal. In vergelijking met traditionele DC distributie en protectie producten, biedt het DC Modular systeem vele innovatieve eigenschappen.

De DC Modular familie kan ook perfect gecombineerd worden met de nieuwe Expert Modular batterij monitor. De afmetingen van de Expert Modular shunt passen perfect in het DC Modular raster, waardoor een optimale integratie met de busbars en zekeringhouders mogelijk is. Hierdoor kun u zeer compacte, overzichtelijke en veilige accu  aansluitsystemen bouwen.

Alle DC Modular producten zijn uitgerust met roestvrij stalen bouten, ringen en moeren voor een optimale weerstand tegen corrosie. Bussen van vertind hoog zuiver koper, zorgen voor een perfecte stroom geleiding met minder warmte ontwikkeling en dus een hoog rendement. Het basismateriaal van de DC Modular producten, is gemaakt van een speciale vezel versterkte kunststof. Dit materiaal biedt uitstekende hoge temperatuur eigenschappen, goede chemische bestendigheid en een hoge mechanische sterkte. Onze focus op de hoogst mogelijke kwaliteit van het toegepaste materiaal, zorgt voor een lange levensduur in ruwe omgevingen.

Powersine Combi omvormer-laders

De PSC2000-12-80, PSC2500-24-50, PSC3000-12-120 en PSC3500-24-70 zijn compacte alles-in-één combinaties van een pure sinus omvormer, een krachtige acculader en een automatische AC omschakelaar. De ideale energie systeem oplossing voor caravan, camper, maritieme of ‘off-grid’ zonne-energie toepassingen.

Meer over de Powersine Combi

Laatste nieuws

Bezoek ons tijdens METS 2022 in Amsterdam!

Op 15, 16 en 17 november zijn we weer aanwezig op METS2022 in Amsterdam. Onze stand bevindt zich op locatie 01.179. Na de relatief rustige […]

Lees meer

29 sep 2022

Gezocht, R&D Hardware Engineer

Wij zoeken een nieuwe ervaren R&D medewerker om ons hardware design team te versterken. De werkzaamheden omvatten het ontwerpen, realiseren en testen van elektronische circuits […]

Lees meer

23 mrt 2022

© - TBS Electronics