Nieuwe Omnicharge laders beschikbaar

Onze Omnicharge acculader reeks is onlangs uitgebreid met een aantal geavanceerde hoog vermogen modellen.

Tot kort geleden bestond de Omnicharge acculader familie uit modellen tot 60 Ampere voor 12V systemen en 30 Ampere voor 24V systemen. De nieuwe modellen bieden nu laadstromen tot 90 Ampere voor 12V systemen en 80 Ampere voor 24V systemen. Daarnaast zijn deze nieuwe modellen ook nog geschikt voor parallel schakeling. Een maximum van 6 laders kunnen parallel geschakeld worden, waardoor er laadstromen mogelijk zijn tot maar liefst 540 Ampere. Alle nieuwe modellen zijn bovendien uitgerust met 3 volledige uitgangen. Een opsomming van enkele eigenschappen:

  • Universele AC ingang
  • Parallel schakelbaar tot en met 6 laders
  • 3 uitgangen voor het laden van meerdere accubanken
  • Selecteerbare laadprogramma’s voor de meest voorkomende accu typen
  • Geschikt voor Lithium
  • Volledig programmeerbaar

Alle modellen zijn nu uit voorraad beschikbaar. Een 48V/40A model wordt hier op termijn ook nog aan toegevoegd. U kunt de betreffende product pagina bezoeken voor meer informatie.

Powersine Combi omvormer-laders

De PSC2000-12-80, PSC2500-24-50, PSC3000-12-120 en PSC3500-24-70 zijn compacte alles-in-één combinaties van een pure sinus omvormer, een krachtige acculader en een automatische AC omschakelaar. De ideale energie systeem oplossing voor caravan, camper, maritieme of ‘off-grid’ zonne-energie toepassingen.

Meer over de Powersine Combi

Laatste nieuws

Gezocht, R&D Hardware Engineer

Wij zoeken een nieuwe ervaren R&D medewerker om ons hardware design team te versterken. De werkzaamheden omvatten het ontwerpen, realiseren en testen van elektronische circuits […]

Lees meer

23 mrt 2022

Dashboard Mobile V2.0 nu beschikbaar

Onze gloednieuwe versie van Dashboard Mobile is nu te downloaden in de Apple App Store en Google Play! Zoek in deze stores naar ‘TBS Electronics […]

Lees meer

17 dec 2021

© - TBS Electronics