Solar Tuk Tuk met Expert Pro aan boord heeft reis van 14000 Km afgelegd

De ‘Solar Electric Tuk Tuk’ gebouwd in India door student Naveen Rabelli, heeft een reis van 7 maanden over 14.000 Km afgerond door onlangs in Engeland bij het eindpunt te arriveren. De Tuk Tuk heeft geheel op zonne-energie gereisd door 12 landen over 2 continenten.

TBS Electronics heeft dit mooie initiatief gesponsord, door Naveen alle benodigde apparatuur te leveren voor een goede indicatie van de beschikbare hoeveelheid energie in de door de zon opgeladen accu’s. Zijn reis heeft wereldwijd veel aandacht gekregen in de media. Ondermeer de NY Times, de BBC en de Washington Post hebben een artikel over deze reis geplaatst.

Voor meer informatie, zie Naveen’s Facebook pagina.

Voor meer informatie over de geïnstalleerde Expert Pro batterij monitor, zie deze pagina.

Powersine Combi omvormer-laders

De PSC2000-12-80, PSC2500-24-50, PSC3000-12-120 en PSC3500-24-70 zijn compacte alles-in-één combinaties van een pure sinus omvormer, een krachtige acculader en een automatische AC omschakelaar. De ideale energie systeem oplossing voor caravan, camper, maritieme of ‘off-grid’ zonne-energie toepassingen.

Meer over de Powersine Combi

Laatste nieuws

Omnicharge DC naar DC acculaders nu beschikbaar

De Omnicharge DC acculaders zijn voornamelijk bedoeld om een accessoire- of serviceaccu op te laden via de startaccu van een voertuig. De ingangsspanning kan hoger, […]

Lees meer

17 jun 2020

Bluetooth kit nu beschikbaar voor de Expert Modular

Met deze kit kunt u de Expert Modular via een iOS- of Android-gebaseerde mobiele telefoon via Bluetooth bedienen, uitlezen en configureren. De Dashboard Mobile-app is […]

Lees meer

02 dec 2019

© - TBS Electronics