Solar Tuk Tuk met Expert Pro aan boord heeft reis van 14000 Km afgelegd

De ‘Solar Electric Tuk Tuk’ gebouwd in India door student Naveen Rabelli, heeft een reis van 7 maanden over 14.000 Km afgerond door onlangs in Engeland bij het eindpunt te arriveren. De Tuk Tuk heeft geheel op zonne-energie gereisd door 12 landen over 2 continenten.

TBS Electronics heeft dit mooie initiatief gesponsord, door Naveen alle benodigde apparatuur te leveren voor een goede indicatie van de beschikbare hoeveelheid energie in de door de zon opgeladen accu’s. Zijn reis heeft wereldwijd veel aandacht gekregen in de media. Ondermeer de NY Times, de BBC en de Washington Post hebben een artikel over deze reis geplaatst.

Voor meer informatie, zie Naveen’s Facebook pagina.

Voor meer informatie over de geïnstalleerde Expert Pro batterij monitor, zie deze pagina.

Powersine Combi omvormer-laders

De PSC2000-12-80, PSC2500-24-50, PSC3000-12-120 en PSC3500-24-70 zijn compacte alles-in-één combinaties van een pure sinus omvormer, een krachtige acculader en een automatische AC omschakelaar. De ideale energie systeem oplossing voor caravan, camper, maritieme of ‘off-grid’ zonne-energie toepassingen.

Meer over de Powersine Combi

Laatste nieuws

Gezocht, R&D Hardware Engineer

Wij zoeken een nieuwe ervaren R&D medewerker om ons hardware design team te versterken. De werkzaamheden omvatten het ontwerpen, realiseren en testen van elektronische circuits […]

Lees meer

23 mrt 2022

Dashboard Mobile V2.0 nu beschikbaar

Onze gloednieuwe versie van Dashboard Mobile is nu te downloaden in de Apple App Store en Google Play! Zoek in deze stores naar ‘TBS Electronics […]

Lees meer

17 dec 2021

© - TBS Electronics